Panoramautsikt över Santorini

Zannos Melathron, Pyrgos, Santorini, Grekland

Flyg ingår Flyg ingår

Honeymoon-svit med privat jacuzzi

Honeymoon-svit med privat jacuzzi

Juniorsvit

Juniorsvit

Honeymoon-svit med privat jacuzzi

Honeymoon-svit med privat jacuzzi

Honeymoon-svit med privat jacuzzi

Romantisk vistelse på femstjärnigt boutiquehotell på soliga Santorini, inklusive frukost och valbar svit med jacuzzi och havsutsikt

Femstjärniga Zannos Melathron är inhyst i en pampig herrgård från 1800-talet som ligger i Santorinis högst belägna by, Pyrgos. Hotellet är omringat av terrasser som gör det lätt att insupa den fantastiska vyn från alla väderstreck när andan faller på.

Checka in på din lyxiga svit och koppla av ute på verandan med ett glas vin från den välfyllda vinkällaren eller ta ett värmande dopp i din privata jacuzzi. Zannos Melathron är som gjort för en romantisk semester med sin traditionella grekiska arkitektur och en pool som är inhuggen i berget och bjuder på en svårslagen panoramautsikt över byns vitkalkade hus och det azurblå havet.

På eleganta Zannos Restaurant kan du njuta av en gourmetmiddag under den stjärnklara himlen medan hotellets spa är en lugn oas där en massage eller annan behandling gör vardagsstressen till ett minne blott. Lägg till en inredning som har designats av en av Greklands största modeskapare, Yannis Tseklenis, med en sömlös blandning av vackra antikviteter, takmålningar och modern lyx, så är upplägget är perfekt för en fulländad romantisk vistelse.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor