Stilrent hotell strax utanför Dresden

Wyndham Garden Dresden, Dresden, Tyskland

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Superior-rum

Superior-rum

Ett modernt hotell med wellnessområde i utkanten av Dresden, inkl. frukost och wellnessentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 6 % av den totala kostnaden tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Utforska charmiga Dresden med boende på ett modernt hotell med wellnessområde, inklusive frukost och wellnessentré

  • Bo som en lokalbo: På Wyndham Garden Dresden ligger i ett lugnt bostadsområde med enkel tillgång till Dresdens stadskärna. Historiska sevärdheter, som Frauenkirche och Zwinger, ligger båda mindre än en halvtimme bort med bil eller kollektivtrafik och efter en dags sightseeing väntar en lugn atmosfär tillbaka på hotellet.

  • Läckerheter från morgon till kväll: Restaurant Orangerie badar i vackert ljus tack vare glasväggarna med utsikt över hotellets trädgård. Det är i denna pittoreska miljö som du börjar varje dag med en läcker frukost. Lunch och middag tillagas med säsongsbetonade ingredienser med influenser från den tyska landsbygden.

  • Boka in avkoppling i kalendern: Efter en dag fylld med sightseeing kan du vila trötta fötter på hotellets wellnessområde, som erbjuder en jacuzzi, bastu och ångbad. Det finns också en utomhusdel där du kan koppla av med utsikt över hotellets grönskande trädgård.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Wellnessområde
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen når du på cirka 30 minuter med bil.
Wilhelm-Franke-Straße 90, 01219 Dresden, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor