Exklusivt hotell i spännande Al Hamra

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah, Ras Al Khaimah, Förenade Arabemiraten

Upp till -60% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Family Deluxe Golf View-rum med balkong

Family Deluxe Golf View-rum med balkong

Deluxe Golf View-rum med balkong

Deluxe Golf View-rum med balkong

Bo elegant på ett palatsliknande hotell vid havet, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -60% på marknadens priser ?
Vänligen boka transfer på res3@emirates.com.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 18 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt palatsliknande hotell med restauranger, spa och privat strand vid Persiska viken, inklusive halvpension

  • Det stora utbudet av restauranger: Hotellet erbjuder hela sju restauranger där du kan ge dig ut på en kulinarisk resa över hela världen. Traditionella arabiska specialiteter hittar du i Marjan och Al Fayrouz, för kött och skaldjur beger du dig till Lexington Grill och vill du testa något asiatiskt är trendiga Umi ditt bästa val.

  • Ta sköna bad i poolen eller havet: Hotellet har en läcker uppvärmd utomhuspool omgiven av palmer, solsängar och parasoll där du kan tillbringa sköna dagar i solen. Intill hotellet ligger en 350 meter lång privat kritvit sandstrand med kristallklart vatten att svalka sig i.

  • Hotellets toppmoderna sportfaciliteter: Den sportintresserade har tillgång till ett stort utbud av sportfaciliteter med möjlighet att träna styrka eller kondition i det välutrustade gymmet. Du kan även spela tennis, utöva vattensporter eller ge dig ut med golfbagen på den välskötta 18-hålsbanan.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restauranger
- Bar
- Spa
- Gym
- Rumsservice
- Golfbana

Hitta hit

Från hotellet till Dubais internationella flygplats tar det cirka 50 minuter med bil.
Ras Al Khaimah, Förenade Arabemiraten

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor