Vykortsvackert boende i italienska Alperna

Hotellerie de Mascognaz, Champoluc, Italien

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Lo Miéte Prestige-rum

Bildskönt läge i de italienska Alperna, inklusive halvpension, en flaska prosecco, tillgång till wellnesscenter och andra förmåner

Hotellerie de Mascognaz är verkligen en förtrollad plats försänkt i fridfull tystnad. Behöver du ett break från mobilen, datorn och alla måsten är det här en plats att återhämta sig på. Den hisnande naturen och Alperna som tornar upp sig runt dalen är som taget ur ett vykort, precis som den lilla stugbyn som välkomnar dig. Stugorna rymmer 23 rum som alla har olika stil och storlek, men de är alla den alpina looken personifierad. Mustiga träpaneler, bjälkar och mysig inredning bjuder in till att kura upp sig framför brasan med en fårskinnsfäll.

Byn är belägen 1 822 meter över havet och är ett paradis för friluftsliv. Självklart är området perfekt för naturvandringar, så se till att packa med dig robusta skor och glöm inte kameran – här snackar vi fotovänligt! Föredrar du fart och fläkt kan du istället ge dig ut i skidbacken. På hotellet kan du även ladda batterierna med virtuell golf, hatha-yoga eller ett besök till spaet. Restaurangerna anordnar även vinprovningskvällar med läckra viner från Piemonte och Valle d'Aosta.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor