Vistelse vid havet i Andalusien

Hotel Vincci Costa Golf, Chiclana de la Frontera, Spanien

Juniorsvit

Juniorsvit

Hotell med pool och spa samt bra läge för aktiviteter ett stenkast från stranden i Andalusien, inklusive frukost eller halvpension och mer

Missa inte

Hotel Vincci Costa Golf ligger en kort promenad från stranden i det soliga Andalusien. Hotellet är omgivet av stora trädgårdar på fyra och ett halvt hektar, där det bland annat finns pooler, ett spa och banor för paddeltennis. I området kan du koppla av med ett stort utbud av aktiviteter, som till exempel vandring, golf eller olika typer av vattensport. Här finner du även flera lokala restauranger.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor