Aktiv solsemester på Teneriffa

Vincci Tenerife Golf Hotel, Teneriffa, Spanien

Flyg ingår Flyg ingår

Superior Sea View-rum

Superior Sea View-rum

Superior Sea View-rum

Teide

Teneriffa

Varva avkoppling med roliga aktiviteter på solsäkra Teneriffas sydkust, inkl. flyg m.m

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 22% på hotellets priser

Bo nära strand och friluftsaktiviter på elegant hotell på Teneriffa, inklusive flyg och frukost – med guidad vin-vandringstur som tillval

  • Strandnära med oslagbara vyer: Vincci Tenerife Golf erbjuder en havsnära vistelse och vackra vyer på semesterfavoriten Teneriffa. I närheten ligger de två populära utkiksplatserna; La Centinela och El Frontón med utsikt över städerna Arona, San Miguel och Granadilla. För golfentusiaster finns Golf del Sur alldeles i anslutning där hotellets gäster har rabatt.

  • Hälsoboosta med må bra-aktiviteter: Hotellets spa-och wellnessavdelning erbjuder bastu, turkiskt bad, ångbad och sköna behandlingar. Boka en helkroppsmassage, simma några längder i poolen eller besöka gymmet för ett härligt träningspass.

  • Mumsa på lokala och internationella rätter: När hungern slår till tassar du ner till hotellets moderna bufférestaurang. Här finns ett stort utbud av läckra rätter och många vegetariska alternativ. Njut av middagen ute på terrassen med idylliska vyer över vattnet.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Pool
- Spa
- Gym

Hitta hit

Flygplatsen Tenerife South-Reina Sofia Airport ligger cirka 10-15 minuter bort med bil. Transfer ingår ej i detta erbjudande. 
Vincci Tenerife Golf Hotel, Urbanizacion San Blas, s/n, 38620 Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Transport ingår i detta erbjudande. Se information nedan.

Information

Vi letar bland alla flygbolag för att kunna erbjuda dig det största urvalet av flyg, flygplatser och tider.

I nästa bokningssteg kan du välja det flygalternativ som passar dig. Vänligen notera att priserna och tillgängligheten visas i realtid och att priset på det paket du valt därför kan skilja sig från priset i kalendern.

Ett handbagage per person ingår. Vänligen notera att incheckat bagage inte ingår, men att du kan lägga till det via många flygbolag när du väljer flyg.

Om du bokar ett paket med flyg där Secret Escapes GmbH agerar som leverantör skyddas du finansiellt.

Paketresor av Secret Escapes

Paketresor av Secret Escapes är precis vad det låter som: det perfekta paketet, skapat av oss, utan mellanhand. Dessa omsorgsfullt skapade resor ger dig en minnesvärd vistelse till ett fantastiskt pris.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor