Villor i paradiset

Canareef Resort, Meedhoo, Maldiverna

Synts på TV4 Synts på TV4

Kampanjer från vår TV-reklam

Sunset Beach-villa

Jacuzzi-villa

Jacuzzi-villa

Omges av paradisnatur på ett lyxigt livsstilshotell på Maldiverna, inklusive halvpension, helpension eller all-inclusive

Turkost vatten, grön växtlighet och kritvita stränder – det är få platser som kan mäta sig med paradiset Maldiverna. På den sydligaste atollen Meedhoo ligger Canareef Resort, ett livsstilshotell omgivet av orörd natur och med fantastisk utsikt över horisonten. Resorten består av lyxiga bungalows och villor med utsikt över lagunen och sandstranden. De har skuggiga paviljonger där man kan svalka sig i den friska brisen och se ut över solnedgången vid dagens slut.

Det finns en mängd upplevelser man kan vara med om här på ön. Varför inte passa på att skaffa ett dykcertifikat? Det finns ett PADI-dykcenter och 25 dykplatser längs ön. Man kan även åka på delfinkryssning, snorkla eller prova vattensporter som kanotpaddling, vindsurfing och katamaransegling.

Vill man bara sila sand mellan tårna, gå på spabehandlingar, äta god mat och njuta av den varma solen här på den södra delen av ekvatorn kan man förstås ägna sig åt det. Detta är trots allt en destination för livsnjutare.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor