Pittoreskt hotell på franska landsbygden

Villa Régalido, Arles, Frankrike

Upp till -55% Idag På utvalda erbjudanden.

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Superior-rum

Prestige-rum

Prestige-rum

Prestige-rum

Prestige-rum

Arles

Baux-de-Provence

Moulin d'Alphonse Daudet

Arles

Le Pont Van Gogh

Camargue

Vackert hotell i hjärtat av Provence, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -55% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,53 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 15 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet (förbokning krävs).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Semestra på den franska landsbygden och bo på ett välkomnande hotell i hjärtat av Provence, inklusive frukost eller halvpension

  • Njut av lugnet och gästfriheten på landsbygden: Villa Régalido ligger i en av Provences mest pittoreska byar. Här hägrar lugnet och den varma gästfriheten har utvecklats till en konst. Upptäck den lummiga trädgården bland slingrande växter, blomstrande buskar och vackra träd.

  • Prova på lokala favoriter: På hotellets restaurang kan du avnjuta en meny tillagad på lokalt producerade råvaror som väljs med stor omsorg utifrån säsong. Under sommaren serveras du i skuggan av ett hundra år gammalt pinjeträd och under vintermånaderna sitter du i restaurangens matsal som är utformat som ett vackert valv.

  • Koppla av i hotellets spa: Sjunk ner bland bubblorna i den härliga utomhus-jacuzzin efter en dag av utforskande, eller besök bastun innan ett dopp i den uppvärmda poolen. Hotellet erbjuder en rad spabehandlingar, allt för en lugn och avkopplande vistelse.

Faciliteter


- Utomhuspool
- Restaurang
- Dygnetruntöppen reception
- Spa
- Wi-Fi

Hitta hit

Från Nîmes Airport tar det cirka 40 minuter med bil och Marseille Provence Airport ligger ungefär en timmes bilresa bort.

Bra att veta

Vänligen notera att utomhuspoolen är öppen från maj till november. Restaurangen är öppen torsdagar, fredagar och lördagar fram till slutet av april, sedan varje dag förutom söndagar från maj.
118 Avenue Frédéric Mistral, 13990 Fontvieille, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor