Villa Padierna Palace Hotel

Marbella, Spanien

Bo i svit på femstjärniga Marbella Hotel med prisbelönt spa och beach club – frukost ingår

Marbella på Spaniens sydkust är destinationen för de som letar glitter, glamour, dekadens och vackra människor. Bara en kort bilresa från kuststaden hittar du det femstjärniga Villa Padierna Palace Hotel. Denna lyxiga anläggning, som röstats fram till Spaniens bästa spahotell av Spa World Magazine, är det perfekta boendet för de som vill omge sig med lyxig och avslappande atmosfär. Om du inte tror oss kan du alltid fråga Michelle Obama som hade äran att bo på hotellet med hennes dotter år 2010.

Hotellanläggningen är imponerande i sin storlek och är grandiost utsmyckad med stilfulla dekorationer och antika möbler. Med sin härliga blekrosa exteriör i sten, perfekta trädgårdar, eleganta fontäner, utomhuspool och individuellt inredda sovrum, påminner det om ett traditionellt toskanskt palats (men istället beläget i Spanien).

Förutom hotellets fantastiska spa, som erbjuder en lång lista med hälso- och skönhetsbehandlingar, har gäster också tillgång till tre golfbanor, en racketklubb med tennisbanor, en amfieteater (ja, du läste rätt), fyra underbara restauranger och en sofistikerad bar. Hotellets egna exklusiva Beach Club nås med en kort busstur och där kan du spendera många sköna timmar precis vid havet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor