Charmigt boende i idylliska Normandie

Villa Augeval Hôtel & Spa, Deauville, Frankrike

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Gemytligt och romantiskt i vackra Normandie, med närhet till sandstränderna, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -37% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,50 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Idylliskt hotell i hjärtat av badorten Deauville, ett stenkast från stranden och Promenade Des Planches, med pool, spa och trädgård, inklusive frukost och valbar spaentré

  • En oas för livsnjutare: Hotellets charmiga atmosfär och vackra trädgård är en lisa för själen. Ta med dig din favoritbok och hitta din privata hörna vid den öppna spisen i Augevals loungebar. Du kan också passa på att skämma bort dig själv en stund på det härliga spaet. Unna dig en skön massagebehandling, vila kropp och sinne i bastun och låt vardagsstressen rinna av.

  • Ett stenkast från Normandies pärlor: Hotellets läge gör det enkelt att utforska såväl Deauville som övriga Normandie. Här bor du ett stenkast från sandstränder, restauranger, shopping och nöjesliv. Längtar du efter lite storstadspuls är en tur till Paris ett måste. Boka en transfer eller hoppa på tåget, resan tar bara ett par timmar.

  • En ljuvlig start på dagen: Välkomna dagen med en härlig frukost på rummet eller njut av den i hotellets mysiga blomsterträdgård. Croissanter, färskt bröd och en kopp rykande kaffe kommer att pigga upp den som är morgontrött. Efteråt kan du byta om till badkläderna och sjunka ned i den uppvärmda, säsongsöppna utomhuspoolen.

Faciliteter

- Bar
- Trädgård
- Pool
- Spa

Hitta hit

Närmaste flygplats är Deauville Normandie, som nås med taxi på ungefär en kvart. Du kan även nå Deauville med tåg från Paris.

Bra att veta

Spaet har ett begränsat antal tider för behandlingar.
Om du önskar boka in en spabehandling, var god kontakta hotellet i god tid före ankomst.
15 Avenue Hocquart de Turtot, 14800 Deauville, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor