Naturskönt vid Algarvekusten

Vilamoura Garden Hotel, Vilamoura, Portugal

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Garden- eller Pool View-rum

Garden- eller Pool View-rum

Playa de Lagos

Costa de Lagos

Playa de Carvoeiro

Garden- eller Pool View-rum

Garden- eller Pool View-rum

Harmoniskt hotell med pool och lummig trädgård på Algarvekusten, inkl. frukost och sparabatt

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -33% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Soldränkta dagar på boende med pool, läckra restauranger och flera fina golfbanor i närheten, inklusive halvpension och sparabatt

  • Grönt och skönt: Precis som namnet antyder hittar du Vilamoura Garden Hotel mitt i en lummig trädgård, där du bor omgiven av djupt gröna pinjeträd. Byggnadens terrakottanyans och utomhuspoolens turkosa vatten skapar en fin kontrast till den avskalade inredningen i dova, mjuka färger där konstverk, designmöbler och handplockade detaljer ger boendet en harmonisk karaktär.

  • Prova portugisiska tapas: Här börjar du dina semestermorgnar på trädgårdscaféet och sitter länge och njuter av en klassisk hotellfrukost samtidigt som du blickar ut över den natursköna miljön. Hit kan du återvända senare på dagen för en lättare lunch eller middag där du bland annat hittar härliga skaldjursrätter och krämig pasta på menyn. I loungebaren serveras tapas typiska för regionen tillsammans med ett stort utbud av goda viner.

  • Allt för golfentusiasten: Algarve bjuder på ett vackert och omväxlande landskap med branta klippor, täta skogar och fantastiska stränder. Dessutom är regionen ett paradis för golfare. I området hittar du flera banor i mästerskapsstandard där du kan slås av den underbara utsikten samtidigt som du slår till bollen.

Faciliteter

- Restaurang
- Loungebar
- Pool
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Vilamoura Garden Hotel ligger ungefär två kilometer från kusten i Algarve. Närmaste flygplats är Faro, dit det tar cirka 35 minuter att köra med bil. 
Rua de França, Lote 3.5.11, Vilamoura Algarve, 8125-615, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor