VIK Suite Hotel Risco del Gato

Costa Calma, Fuerteventura

Bo i en svit på ett fyrstjärnigt koncepthotell på Fuerteventura, inklusive frukost, sparabatt, romantiska extra förmåner och middag

VIK Suite Hotel Risco är inte ett vanligt ö-hotell utan består av en samling lyxigt krämvita krypin med närhet till underbara gyllne stränder. Låt kameran gå varm bland fantastisk arkitektur beläget på den nära 35 000 kvadratmeter stora ön.

Vulkanisk svärta kontrasterar vackert mot den grönskade omgivningen och de Mexiko-influerade sviterna med fönster från golv till tak. Det finns inte bara två kingsize-sängar, ett vardagsrum, omklädningsrum, modernt badrum och dusch, utan även en solig uteplats och gårdsterrass med lounger som erbjuder skugga, matbord och regndusch. När du strosar genom trädgården kommer du att passera swimmingpooler på olika nivåer som når sin kulmen på ett rogivande spa med utmärkt service.

Se nedan vad som ingår i erbjudandena.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor