VIK Club Coral Beach

Playa Blanca (Lanzarote), Spanien

Fyrstjärnigt, all inclusive-boende i privat villa med havsutsikt på Lanzarote

VIK Club Coral Beach är ett elegant hotell för familjer i Playa Blanca på södra Lanzarote. Playa Blanca är en fantastisk liten stad med en guldskimrande sandstrand och traditionellt vittvättad arkitektur. Hotellet har underbar utsikt över vulkanen Montana Roja och öarna Lobos och Fuerteventura.

VIK Club Coral Beach är ett perfekt ställe att åka till med barnen. Det finns gott om aktiviteter och shower som barn och föräldrar kan roa sig med tillsammans. Vill du ha lite tid för dig själv finns det flera program som håller barnen sysselsatta medan ni får en massage, utforskar Lanzarotes vulkanlandskap eller tar det lugnt med lite tilltugg vid poolbaren.

Det finns underhållande shower både på dag- och kvällstid, en vacker sötvattenspool, strandsporter och en hel rad aktiviteter för den modige resenären! Åk på en motorcykeltur i området, testa segling eller utforska undervattensvärlden med lite dykning.

Vårt erbjudande gäller för minst fem nätters vistelse i en Sea View-villa där upp till fem personer kan bo (två vuxna och tre barn). Ditt boende är all inclusive och tilltugg, dryck och måltider såväl som tillgång till den avslappnande terrassen och ett glas Cava per person ingår.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor