Vid Thailands kristallklara vatten

Nikki Beach Koh Samui, Lipa Noi, Thailand

Garden-villa

Garden-villa

Garden-villa

Pool Access-svit

Pool Access-svit

Pool Access-svit

Bo omgiven av tropisk växtlighet och kristallklart vatten på thailändskt paradis, inklusive frukost och mer

På Nikki Beach Koh Samui vaknar du upp i en smakfullt inredd villa omgiven av tropisk grön växtlighet. Denna lyxiga resort har en chic atmosfär där den moderna inredningen består av mörka träslag som kombineras med ljusa inredningsdetaljer för en snygg kontrast. Varje morgon serveras en härligt fräsch frukostbuffé och på kvällarna erbjuds traditionella thailändska rätter som kombineras med en vacker utsikt över den tropiska trädgården med palmer.

Du bor ett stenkast från vita paradisstränder och kristallklart vatten och vid hotellets poolområde kan du koppla av i de stora solsängarna där himmelssängens textilier rör sig i takt med de tropiska vindarna. Unna dig själv en rogivande massage i utomhuspaviljongen med havsbruset i bakgrunden eller njut av en drink på stranden med livemusik när solen går ner över horisonten. För mer fartfyllda dagar finns det flera aktiviteter i omgivningen där hotellets bistår med hjälp – från elefantvandring och dykning till att besöka vattenfall, tempel och lokala marknader.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor