Valmismatkat

TravelBird on paras kaverisi, kun haluat tehdä vaivattomasti varauksen unelmiesi kohteeseen. Valmismatkat tarjoavat ihannelomasi yhdessä paketissa!

Tarjoukset

Valitse lähtöpäivä
24 tarjousta
Mikä olisikaan ihanampaa kuin vain ottaa ja lähteä lomalle? Loman suunnittelun ja valitsemisen ei tarvitse tuntua työltä, sillä ajatuksella kootut valmismatkat helpottavat lomalle lähtemistä.

Tänä päivänä kaikki on klikkauksen päässä. Kun alkaa suunnitella matkaa, pitää ensimmäiseksi miettiä, mihin kohteeseen matkustaa tai mitä haluaa matkallaan kokea. Ehkäpä haluat mennä lapsuutesi unelmien kohteeseen, käydä paikassa, jonka näit suosikkielokuvassasi tai matkustaa kaverisi suosittelemaan kohteeseen. Lomamatkalla pitää ottaa huomioon monta asiaa, varsinkin jos matkustaa useamman ihmisen ryhmässä. Miten lähestyt matkan kokoamista? Sinun pitää ajatella esimerkiksi matkasi ajankohtaa, kuluja, päämäärää, liikkumismahdollisuuksia, ohjelmaa paikan päällä ja paljon muuta.

On todistettua, että mitä enemmän valinnanvaraa meillä on, sitä hankalammaksi päätöksenteko muuttuu. Haet internetissä lomamatkoja ja saatkin satoja tuhansia hakutuloksia. Alat välittömästi miettiä, mikä tulosten esittämistä palveluista on paras ja jäätköhän jostakin paitsi, jos et katso kaikkia sivuja läpi. Mitä jos varaisikin erikseen lennot ja hotellin, kenties vuokra-auton ja muut aktiviteetit? Mitä palvelua kannattaa käyttää jokaiseen näistä, mikä on paras vaihtoehto juuri sinulle? Katsot ehkä yhden hotellinvarauspalvelun tarjonnan ja sitten varmistat toisesta sivusta mahdolliset erot hinnassa tai esitetyissä hotelleissa. Katsot läpi hotellit, luet arvostelut, mietit, kannattaako arvosteluihin luottaa. Sitten lennot - mikä lentoyhtiö lentää sopivana ajankohtana, tarjoaa lounaan tarpeidesi mukaan, eikä kadota matkalaukkujasi? Pitääkö sinun nyt taas lukea arvosteluja ja kommentteja? Niin paljon taustatyötä! Otat vapaata päästäksesi töistä irti ja joudutkin tekemään töitä sen eteen. Mitä jos haluaakin kiertomatkalle? Sama valitsemisrumba on käytävä uudelleen läpi. Tämä kaupunki, tämä hotelli, tämä vuokra-auto, nämä lisätoiveet…

Miksi siis vaivautua tähän kaikkeen, jos voit valita jonkun toisen puolestasi suunnittelemat valmismatkat? Valmiin pakettimatkan valitseminen ei ole laiskuutta, vaan käytännöllisyyttä. Säästät aikaasi ja voit keskittyä hyvien lomakokemusten odottamiseen sekä niistä unelmoimiseen. Jos varattuasi matkan haluat muuttaa jonkin asian varauksessasi tai kohtaat jonkin ongelman, et jää yksin, sillä matkatoimisto auttaa aina. Tämä luo turvallisen olon ja voit aina luottaa siihen, että asiat hoituvat. TravelBird takaa, että valmismatkalla koet vain ikimuistoisia hetkiä.

Perheen kesken

Perhelomailuko on hankalaa? Valmiit pakettimatkat pelastavat ylimääräiseltä stressiltä!

Perheen kanssa vietetty loma-aika on erittäin arvokasta. Paras ilo on jaettu ilo, ja läheisten ihmisten kanssa jaettu ilo tuntuukin maailman parhaalta!

Lasten loma-ajat määrittävät aikuistenkin tahdin. Lasten kanssa matkailu vaatii aina jonkin verran erityisjärjestelyä, sillä lapsillekin on saatava tekemistä. Perheen kesken on erittäin suosittua lähteä rantalomalle, mutta kaupunkilomallakin voi löytää mielenkiintoista tekemistä kaikenikäisille perheenjäsenille. Monesta kaupungista löytyy hienoa vanhaa arkkitehtuuria ja muistomerkkejä, jotka voivat kiinnostaa vanhempia historiallisuudellaan. Nuoremmat taas voivat ihailla kaupunkinäkymiä sekä ottaa inspiroivia selfie-kuvia, ja pienimmät voivat kiipeillä leikkipuistoissa. Kaikki takuulla nauttivat lukuisista kahviloista ja siellä tarjotuista erikoiskahveista, leivonnaisista tai jopa lämpimistä voileivistä ja muista suolaisista välipaloista. Varttuneempien perheenjäsenten nauttiessa piristävää kahvia ja teetä nuorimmat voivat iloita herkullisesta ikisuosikista eli jäätelöstä.

Lasten kanssa matkustaessa valmismatkat ovat oiva ja helppo ratkaisu. Toisinaan perheen nuorimpien seurassa vaaditaan kärsivällisyyttä, sillä uudet kokemukset voivat väsyttää nuorta mieltä. Tällaisina hetkinä on tärkeää, että kaikki muu on vakaata. Valmismatkat antavat mahdollisuuden pysyä kiinni matkan rungossa ja antaa vanhemmille tilaa hengittää. Harrastuksissa ramppaaminen, kaikki järjestelyt, ruoanlaitto ja siivoukset – hetken voit antaa arjen olla ja antaa jonkun muun hoitaa asiat puolestasi.

Kaipuu kaukaisuuteen

Lähde matkalle ja tutustu paremmin itseesi ja paikallisiin kulttuureihin!

Kukapa ei olisi koskaan havahtunut siihen, että haluaisi olla jossain kaukana? Elä hetkessä ja toteuta unelmasi niin pian kuin mahdollista.

Kaukokohteet kiehtovat meitä eksoottisuudellaan ja tuntemattomuudellaan. Matkustamisen kaipuulle löytyy jopa tieteellinen selitys: ihmisiltä löytyy niin kutsuttu vaellus- tai kaukokaipuugeeni. Geenin on ajateltu olevan yhteydessä uutuuden etsintään ja elämyshakuisuuteen. Olemme luonnostamme avoimia uusille kokemuksille ja uteliaita uusista tuntemattomista asioista. Jopa naapurimaan kulttuuri voi yllättää erilaisuudellaan, mutta kaukaiset maat todella avaavat silmämme uudelle maailmalle.

Uusien ihmisten tapaaminen ja heidän tapoihinsa ja perinteisiinsä tutustuminen saa meidät myös ajattelemaan omaa kulttuuriamme ja tapojamme toisesta näkökulmasta. Valmismatkat kaukaisiin maihin suojaavat matkaajia liian suurelta kulttuurishokilta. Tosin pieni kulttuurishokki voi tehdä hyvää jokaiselle, sillä se avartaa mieltä, ja onpahan sitten jotain erityistä kerrottavaa kotimaassa matkan jälkeen!

Ikimuistoisia ruokailuhetkiä

Makunystyröitäkin pitää harjoitella!

Jokainen ruokailuhetki on uusi mahdollisuus kokeilla jotakin uutta ja mieleenpainuvaa sekä löytää uusi suosikkiruokasi.

Ruoka kertoo paljon maan luonnosta, yhteiskunnasta, historiasta ja kulttuurista. Ruokailu on yhdessä olemista, ja se täyttää turvallisuuden, yhteenkuuluvuuden sekä itsensä toteuttamisen tarpeet. Monessa maassa ruokailuun kuuluu myös musiikki ja laulut tunnelmanluojina. Musiikilla voi olla suuri merkitys ruokaelämyksen kannalta, sillä tutkimuksissa on havaittu, että esimerkiksi korkeat sävelet saavat ihmisen maistamaan vahvemmin makean ja matalat tas kitkerän maun. Taustalla soitetussa perinnemusiikissa piileekin viisaus, jota seuraamalla lounas- tai illallisaterian kaikki maut koetaan mahdollisimman vahvasti.

Perinneruokien taustalla on takuulla mielenkiintoisia tarinoita ja legendoja, joista paikalliset kertovat mielellään. Monessa maassa rakastetaan vieraita, eikä ruoka- ja juomatarjoilulle näytä tulevan loppua, kun istujaiset on aloitettu. Maistele ilolla kaikkia ruokia sekä erikoisia herkkuja ja iloitse isäntiesi kanssa yhteisestä hetkestä ja kulttuurien kohtaamisesta. Muista pyytää herkullisimpien ruokien reseptit mukaasi ja kerro muutamia omia kokkailuvinkkejä, joita paikalliset voivat soveltaa omiin tapoihinsa. Voitte jopa kokeilla valmistaa lempiruokianne yhdessä!

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen