Drömsemester på Maldiverna

Vakarufalhi Maldives, South Ari-atollen, Maldiverna

Beach-villa

Beach-villa

Beach-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Bo i en egen villa på en privat paradisö omgiven av turkost hav i Maldiverna, inkl. helpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på hotellets priser ?
I helpension plus ingår: frukost, lunch och middag samt utvalda drycker till lunch och middag: alkoholfria drycker, juice på burk, flaskvatten, kaffe och te, husets vin (rött, vitt och rosé) och öl. Drycker serveras ett glas åt gången under lunch och middag på Ilaa Restaurant (fram till kl. 22.30).

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Transfer

Transfer till resorten ingår ej. Gäster måste boka transfers via resorten senast 72 timmar innan ankomst.

Priset för transfer med sjöflygplan tur och retur från Malés flygplats kostar 400 USD per person. Transfer med inrikesflyg och speedboat kostar 350 USD per person.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 februari 2020.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Sol, bad och avkoppling med boende i egen villa på en resort med storslagna faciliteter, inklusive helpension och en utflykt

  • Tropiska äventyr: Den kritvita stranden inbjuder till avkoppling under en skuggande palm med en iskall drink i handen. Resorten erbjuder dessutom en lång rad aktiviteter så du kan se mer av detta tropiska paradis. Missa inte att följa med på en snorklingstur och beskåda det vackra undervattenslivet med färggranna fiskar och sköldpaddor.

  • Unika smakupplevelse: Restaurangerna på Vakarufalhi tar dina smaklökar på en gastronomisk resa med spännande rätter från Medelhavet, Asien och Mellanöstern. Efter middagen kan du smutta på resortens signaturcocktail till ljudet av livemusik på Ihaa Bar. Du kan även lyxa till det med en privat middag på stranden under stjärnhimlen, upplyst av facklor.

  • Varva ner ordentligt: På Vakarufalhi kan du släppa all vardagsstress och riktigt känna hur axlarna sjunker ner några centimeter. Njut av att bo i din egen villa precis vid havet, unna dig själv en skön massage eller koppla av med en drink i solnedgången medan du spanar efter delfinerna som simmar förbi.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restauranger
- Bar
- Spa
- Gym
- Luftkonditionering
- Dykcenter

Hitta hit

Det är runt 90 kilometer till Malés internationella flygplats från Vakarufalhi Resort. Med vattenflyg tar resan runt 25 minuter, följt av tio minuter i en traditionell dhoni-båt.
Vakarufalhi, Dhangethi, 20187, Maldiverna

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på +46 (0)8-505 988 03 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor