Vackra vyer över Göteborgs hamn

Hotel Riverton, Göteborg

Standardrum

Standardrum

Lyxigt boende med skybar och fantastiskt utsikt över Göteborgs hamn, inklusive frukost och tvårättersmiddag som tillval

Vad sägs om att inleda sin vistelse i det goa Götet med ett glas bubbel och läckra tilltugg medan man blickar ut över Göteborgs glittrande hamninlopp? Inte så dumt, eller hur? De vackra vyerna och de smarriga rätterna på Hotel Rivertons skybar och restaurang gör detta till ett ställe man vill återvända till gång på gång.

Men det är inte bara utsikten som imponerar på fyrstjärniga Hotel Riverton. Läget i centrala Göteborg är perfekt – här finns något för alla. Musikälskare kan planera in en kväll på Göteborgs Opera, som ligger belägen vid hamnen, medan fikasugna kan promenera bort till mysiga Haga. Passa även på att kolla in Göteborgs modescen och alla lokala designers vid Kungsgatan och Magasingatan.

Åter på hotellet kan man avsätta lite välförtjänt tid till bastande och ett dopp i den varma jacuzzin på relaxavdelningen. Sedan drar du dig tillbaka till ditt rum, som är omsorgsfullt inrett i modern skandinavisk stil. Här somnar du extra gott i en stor, härlig säng från DUX.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor