Upptäck Split från ett strandnära hotell

Radisson Blu Resort & Spa, Split, Kroatien

Junior Sea View-svit med balkong

Junior Sea View-svit med balkong

Junior Sea View-svit med balkong

Superior City view-rum med balkong

Superior-rum med balkong

Superior Sea View-rum med balkong

Avkopplande vistelse på strandnära hotell med lyxigt spa och hisnande utsikt över det Adriatiska havet, inklusive halvpension samt spaentré

Med boende på Radisson Blu Resort & Spa får du det bästa av två världar. Hotellet ligger ett stenkast från den privata klapperstensstranden och ändå är det bara tre kilometer till Splits centrum och det stora utbudet av kultur, shopping och restauranger.

Här checkar du in på elegant och minimalistiskt inredda rum där du kan njuta av morgonkaffet och de svala vindarna från det Adriatiska havet på din privata balkong. Dagarna tillbringas med fördel vid hotellets trevliga poolområde och om du hellre lapar sol vid havet finns det gott om solstolar och parasoll på stranden.

Sedan kan du varva ner på det lyxiga spaet med en massage eller ansiktsbehandling följd av en manikyr och pedikyr för att framhäva din bästa sida innan det är dags för middag på eleganta Caper Grill. Hugg in på specialiteter från det dalmatiska köket och smutta på ett gott kroatiskt vin till tonerna av livemusik medan solen försvinner bakom havet.

Missa inte

  • Njuta av solen och ljudet av vågorna på den privata stranden
  • Upptäcka Splits vackra stadskärna som är en härlig blandning av gammalt och nytt
  • Avsluta kvällen med ett glas bubbel ute på terrassen

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor