Upptäck Alperna på sommaren

Avenida Mountain Lodges, Kaprun, Österrike

Njut av de grönskande alperna, bada i Zell-sjön och upptäck den historiska staden Kaprun, inklusive frukost, en flaska prosecco och mer

Välkommen till semesterorten Kaprun, lite av en dold pärla i de österrikiska Alperna. Här bor du nära den historiska staden Zell am See, i en egen lyxig lägenhet. Du har ett fullt utrustat pentry till förfogande, så om du inte orkar ge dig ut på stan kan du med enkelhet svänga ihop dina egna måltider här. Rummen är också utrustade med en terrass så du kan sitta och bara njuta av utsikten tillsammans med någon du tycker om.

Ge dig sedan ut i den friska bergsluften och utforska den fantastiska natur som omger hotellet och den charmiga staden. På vintern är platsen en sprudlande skidort, men på sommaren är det minst lika vackert här bland kullarna. Bege dig till Zell-sjön och ta en uppfriskande simtur eller varför inte en båttur på det glittrande vattnet? När du känner dig sugen på lite stadsliv finns mycket att se i Kaprun och dess 4000-åriga historia. Passa också på att besöka Zell am See, som finns 9 kilometer bort, och nyttja den härliga inomhuspoolen där.

Bra att veta

  • En deposition på 300 EUR är obligatoriskt vid ankomst
  • En stadsskatt på 1,20 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet, gäller alla gäster över 15 år

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor