Undangömd paradisatoll i Maldiverna

Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi, Vaikaradhoo, Maldiverna

Synts i First Class Magazine Synts i First Class Magazine

Omnämnd i First Class Magazine

Grand Water Sunset-villa

Grand Water Sunset-villa

Grand Water Sunset-villa

Grand Water Sunset-villa

Beach Sunrise-villa

Beach Sunset och Sunrise-villa

Beach Sunrise-villa

Villor vid och ovan vattnet på sagolik atoll på Maldiverna, inklusive frukost eller halvpension, sparabatter och cocktails

Sirru Fen Fushi är belägen på en osannolikt naturskön atoll i Maldiverna. Resorten erbjuder boende i exklusiva villor, som ligger antingen vid den snövita sandstranden eller på en brygga ovan vatten. Villorna är elegant inredda och du har bland annat tillgång till en utomhuspool, en privat uteplats samt en vinkyl, ett utomhusbadrum, eller ett elegant badkar i koppar.

På morgonen dukas det upp en lyxig frukostbuffé som består av flera olika stationer med hantverksmässiga matprodukter. Lunch och middag kan du äta i den japanska restaurangen och vid poolen serveras drinkar samt lättare rätter. Under våren öppnas dessutom ytterligare en restaurang, där det kommer att erbjudas en internationell meny med fokus på grillat.

Maldiverna är så vackert och idylliskt att du egentligen inte behöver någon extra underhållning. Om du söker efter aktiviteter finns dock ett stort urval av spännande alternativ, som båtturer, snorkling, kampsport och yoga. Det erbjuds även olika typer av kulturella utflykter och workshops. Alldeles i närheten av hotellet kommer det också att lanseras en unik konstinstallation under vatten, som ska bidra till att stärka och förbättra det lokala ekosystemet kring korallreven.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor