Avkopplande vistelse i härliga Toscana

UNA Palazzo Mannaioni, Montaione, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Fyrstjärnigt hotell i en historisk 1500-talsbyggnad i Toscana, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avkopplande vistelse på hotell i Montaione med fantastisk panoramautsikt, pool och restaurang, inklusive frukost

  • Smakfull mix av historiskt och modernt: UNAHOTELS Palazzo Mannaioni är inhyst i en vacker historisk byggnad från 1500-talet. Hotellet har varsamt renoverats och erbjuder ett elegant boende där moderna inslag möter välbevarade originaldetaljer som tjocka träbjälkar och takmålningar.

  • Njut av toskanska rätter i genuin atmosfär: Hotellets restaurang bjuder på klassiska rätter från det toskanska köket, tillagade med färska lokala råvaror som varierar efter säsong. I baren kan du njuta av varma och kalla drycker samt ett urval av kakor.

  • Avkoppling och vackra vyer: När solen skiner kan du slappa vid poolen eller ta en promenad runt den grönskande trädgården. Från hotellet har du en milsvid utsikt över det natursköna, kuperade landskapet som anses vara ett av de vackraste i hela världen.

Faciliteter

- Restaurang
- Utomhuspool (säsongsöppen)
- Jacuzzi
- Cykeluthyrning
- Solterrass
- Café och bar
- Luftkonditionering

Hitta hit

Flygplatserna i Pisa och Florens ligger båda runt en timmes bilresa från hotellet.

Bra att veta

Utomhuspoolen är öppen från maj till oktober.
Via Guglielmo Marconi, 2, 50050 Montaione FI, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor