UNA Hotel Regina

Bari, Italien

Poolen

Byns torg

Inomshuspool

Executive-rum

Junior Suite

Spa

Byns torg

Executive-rum med två enkelsängar

Restaurang

Pool

Hotellområdet

Behandling

Restaurang

Spahotell i Bari med frukost, välkomstdrink, 20 % rabatt på behandlingar och andra förmåner

UNA Hotel Regina Torre e Mare, på spetsen av en livlig italiensk stad och samtidigt mitt på kusten, har ett drömläge som ger dig tillgång till såväl de närliggande stränderna som kulturen och det sofistikerade nattlivet i Bari.

Kala stengolv, lokalt tillverkade möbler, välvda tak och öppna, luftiga miljöer karaktäriserar det här hotellet - designat i den arkitektoniska stilen typisk för gamla Apulianska byar. Utanför dörren hittar du en frodig, grön olivlund som omger en stor pool. Det finns ett fitnesscenter på området, för att inte tala om det lyxiga spaet som erbjuder en häpnadsväckande rad behandlingar. Den eleganta restaurangen serverar traditionell italiensk mat i raffinerade miljöer.

Se erbjudanden nedan för vad som ingår.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor