Två lyxboenden på Mauritius

Seapoint Boutique Hotel & Chalet Chamarel, Mauritius

Seapoint Boutique Hotel

Chalets Chamarel

Chalets Chamarel

Chalets Chamarel

Chalets Chamarel

Chalets Chamarel

Chalets Chamarel

Seapoint Boutique Hotel

Seapoint Boutique Hotel

Seapoint Boutique Hotel

Seapoint Boutique Hotel

Seapoint Boutique Hotel

Seapoint Boutique Hotel

Seapoint Boutique Hotel

Två hotell på paradisön Mauritius med både lantlig charm och tropisk avkoppling, inklusive halvpension, m.m.

Byt vinterrusk mot solsken och tropiska drinkar på en rundresa i det förtrollande paradiset Mauritius. Njut av härliga dagar där du kombinerar rustik charm i en naturpark med harmoniskt boende precis intill en vykortsvacker strand.

Resan börjar med tre nätter på Chalets Chamarel som ligger inbäddat i grönska, omgiven av en stor skog med mer än 80 olika sorters träd, ett fågelreservat och en nepalesisk bro. När du inte kopplar av vid infinitypoolen kan du kasta dig ut på en 260 meter lång ziplinebana, roa dig med bågskytte eller vandra i den vackra naturen.

Därefter väntar Seapoint Boutique Hotel, som har ett fantastisk läge vid stranden. Du möts av lugnt vajande palmer, pudermjuk sand, varma havsbrisar och pittoreska fiskebåtar som guppar i havet. Här handlar dagarna mest om att släppa alla måsten och koppla av i paradiset. När du tröttnat på lugn och ro väntar istället en rad roliga aktiviteter som snorkling eller att hitta balansen på surfbrädan. I hotellets omgivning finns det möjlighet för ziplining, sky diving eller mountainbiking för att utforska Mauritius imponerande miljö. Hotellet kan bistå med hjälp för lite längre dagsutflykter där du bland annat kan besöka vattenfall och zoologiska parker.

Hotellet erbjuder dessutom ett lyxigt spa. Här kan du bland annat testa ansiktsmasker speciellt anpassade för stressad hy eller skapade för att ge lyster. När magen börjar kurra har du ett stort urval att välja från. På restaurangen Le Hublot serveras typiska rätter från ön och på Le Hublot Bar kan du luta dig tillbaka med en tropisk drink i handen. Vill du inte lämna solens värmande strålar kan du äta din middag eller lunch på strandrestaurangen där lättare rätter serveras. Här kan du njuta av måltiden med sanden mellan tårna samtidigt som havets brus skapar den där typiska semesterkänslan.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor