Tropisk korallö på Maldiverna

Nika Island Resort & Spa, Kudafolhudhoo, Maldiverna

Water-villa

Garden-rum

Garden-rum

Garden-rum

Beach-villa

Beach-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Femstjärnigt boende på idyllisk ö i tropiska omgivningar på Maldiverna, inklusive helpension, snorklingstur och mer

Nika Island Resort & Spa ligger vackert inramad av kritvita sandstränder och frodig natur på en tropisk paradisö i norra Ari-atollen på Maldiverna. Från din rymliga villa har du utsikt över vackra korallrev och den turkosblå Indiska oceanen så långt ögat kan se. Om du vill utforska världen under vattenytan finns det flera fantastiska dykplatser på ön och du kan boka lektioner med hotellets PADI-certifierade dykskola.

För en mer avkopplande semester smörjer du in dig med solkräm och lutar dig tillbaka i en solstol på stranden eller i en hängmatta över vattnet. Om du behöver en paus från värmen beger du dig till Lotus Nika Spa där de eleganta behandlingsrummen flyter bland lotusblommor på en konstgjord lagun.

I restaurangen kan du njuta av italiensk, internationell och etnisk mat med ett stort urval av viner. För en extra speciell upplevelse kan hotellet ordna en privat romantisk middag på stranden eller i din egen villa. Med solnedgången som kuliss kan du koppla av helt medan restaurangens kulinariska team skämmer bort dig med utsökta färska rätter som hummer eller sushi.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor