Tower Club at Lebua

Bangkok, Thailand

Tower Club

Sirocco

Tower Club City View-svit

Café Mozu

Tower Club City View suite balcony

Sky Bar

Ett skyhögt, prisbelönt femstjärnigt hotell i Bangkok med boende i superelegant svit med underbar utsikt, inklusive frukost och en drink

Högt ovanför Bangkok på våningarna 51–59 ligger Tower Club at Lebua som är Bangkoks lyxigaste femstjärniga hotell. Här kan du beundra den oslagbara utsikten från din balkong och den exklusiva interiören kommer att få dig att undra när ditt liv förvandlades till en Bond-film.

Med en läcker utomhuspool ovanför några exklusiva restauranger och barer, inklusive den prisbelönade takbaren Sky Bar som skapade drinken Hangovertini för de medverkande i filmen The Hangover II, och mysiga Tower Club Lounge som bara hotellets gäster har tillgång till, kan du verkligen njuta av din vistelse här i Bangkok. Efter en dag på Bangkoks livliga och spännande gator kan du låta dig knådas och poleras på hotellets spa med en professionell thai-massage och andra underbara behandlingar.

Utmärkelsen World's Leading Luxury All Suite Hotel 2014 i World Travel Awards är bara en av de många hyllningarna till Tower Club at Lebua och dess restauranger och barer. Behöver vi nämna att hotellet dessutom har ett TripAdvisor Certificate of Excellence?

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor