Total avkoppling vid Medelhavet

Hotel Luna Club, Malgrat de Mar, Spanien

Calella

Dubbelrum

Malgrat de Mar

Barcelona

Ta det lugnt på ett avkopplande hotell vid havet, beläget en timmas bilfärd utanför Barcelona, inklusive halvpension, spaentré och rabatt på massage

Du har kanske hört talas om slow food-konceptet som går ut på att använda sig av färska kvalitetsprodukter och ta sig tiden att smaka på dem, men har du någonsin stött på slow travel-konceptet? Detta är nämligen livsstilen man anammat på Luna Club. Det går ut på att koppla av och släppa taget om vardagen, och visst är det väl precis det man är ute efter på semestern?

Som en del av slow travel-programmet arrangerar Luna Club dagliga yoga-, tai chi- och watsu-klasser, och för att komma in i en ännu djupare avslappning kan du unna dig en massage eller ansiktsbehandling. Restaurangen är förstås inspirerad av just slow food-konceptet, så passa på att njuta av maten långsamt.

Hotellet ligger i Malgrat de Mar, en av de många charmiga kuststäderna längs Spaniens karga Costa Brava. Hotellet ligger bara ett stenkast från stadens långa härliga strand där man enkelt tillbringar slappa dagar i solen, men det är förstås lätt hänt att man fastnar vid någon av hotellets pooler istället.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor