Total avkoppling i Alperna

Lavarets Chambres d’Hôtes, Ayas, Italien

Dubbelrum

Dubbelrum

Mysigt boende i Alperna med spa och utsikt över bergen, inklusive frukost

Förbered dig på att bli hänförd av milsvid utsikt av pampiga bergstoppar och böljande grönska. Här, i Ayas som är beläget i norra Italien, njuter du av frisk alpluft och lyxig avkoppling för både kropp och själ. Detta är en perfekt getaway bort från vardagens stress och ett riktigt paradis för dig som älskar att vandra

Bo på Lavarets Chambres d’Hôtes som är inredda med fokus på vackra naturmaterial och snygga detaljer. Här är atmosfären modern, men också varm och ombonad. Rummets träväggar och den stämningsfulla takbelysningen, blir en vacker kontrast till det chica kaklet i badrummet. De sköna sängarna med fluffiga kuddar lämnar inget att önska när det kommer till mysfaktor.

På hotellet kan du avnjuta en frukost i den charmiga lilla restaurangen med utsikt över alptopparna. Här finns också ett rogivande och charmigt spa där du kan bada bastu och njuta bubbelpoolen beläget ute i det fria. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor