Tyskt wellnesshotell vid stranden

a-ja Resort Grömitz, Grömitz, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Comfort Dubbelrum

Comfort Dubbelrum

Modernt boende nära stranden i Grömitz, inklusive halvpension och spatillgång

Två minuter från sandstranden i Lübeck-bukten ligger denna moderna och nya wellnessresort, mitt i hjärtat av badorten Grömitz. Här kan hela familjen roa sig med vattensport i vattenparken Grömitzer Water Park.

På kvällen roar du dig antingen i någon av hotellets två barer eller äter en kvällsmåltid med inramning av den vidsträckta utsikten över Grömitz från restaurangens terrass. Vill du besöka något intressant i närheten finns både naturmuseet i Cismar där det också finns ett kloster, samt Kellenhusen, en av de längsta pirarna i Tyskland.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor