Stilrent boende på Costa del Sol

Palladium Hotel Costa del Sol, Benalmadena, Spanien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Helt nyrenoverat hotell med restauranger och strandklubb i Benalmadena, med all-inclusive

Missa inte

Hotellet ligger i direkt anslutning till stranden som både har parasoller och solsängar. En fem minuters promenad bort hittar du butiker, barer och restauranger. Att ta sig in till centrum i Benalmadena, där det finns en mysig marina med matställen, tar cirka tio minuter med taxi. Passa också på att ta tåget till centrala Malaga och kolla in Picasso-museet eller strosa runt bland de genuina uteserveringarna i hamnen. Om du vill lyxa till det med en dag i exklusiva Puerto Banus kan du ta tåget söderut mot Marbella.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor