Ett nytt år står för dörren, ett nytt år med nya möjligheter att resa och skapa livslånga minnen. Vi tackar året som gått genom att blicka tillbaka på våra absoluta toppdestinationer från 2019. Med storslagna erbjudanden på massor av hotell och resor kan du såväl avsluta 2019 som inleda 2020 med en riktig toppresa.

Behöver du inspiration inför nästa resa? Vi har valt ut våra toppdestinationer, med allt från oförglömliga rundresor till hippa hotell i pulserande storstäder. Det bästa av allt är att vi på Secret Escapes erbjuder deals som du inte hittar någon annanstans under kampanjperioden. Allt du behöver göra är att packa resväskan.

Det bästa av USA: Det finns alltid något nytt att upptäcka i USA. Hollywoods hemstad Los Angeles är en ikon inom underhållningsvärlden, medan New York är mångfalden själv. Vi gillar också städer som Boston och Chicago, vilka är idealiska destinationer för kultur- och historieälskare.

Afrikas stadsliv och savann: Afrika är en kontinent full av kontraster, från kulturella upplevelser i Marocko till Sydafrikas fantastiska vingårdar, Kenyas safariäventyr och Zanzibars himmelska stränder. Dessa är destinationer där du garanterat skapar minnen för livet.

Asien kallar på dig: Om det är drömmen om paradiset du är ute efter så kommer den med all säkerhet att gå i uppfyllelse i Asien. Thailand har en mångsidig natur, från vildvuxna Chiang Mai till kustens kritvita stränder; Singapore är ett magiskt virrvarr av skyskrapor och grönska, medan vackra Vietnam är ett dynamiskt land av storstäder, bergsbyar och hisnande natur.

Återupptäck Europa: Du behöver inte resa långt för att fylla på med nya reseminnen. Franska atlantkusten tar dig nära naturen, längs tysta landsvägar, bland kullar med vinrankor och sträckor av fin sandstrand, medan länder som Kroatien och Montenegro bjuder på otroliga naturupplevelser och fantastiska stränder.