Tidlöst vackert hotell i Paris

Hotel d’Orsay, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Club-rum

Club-rum

Club-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Upplev äkta fransk elegans på ett hotell som andas avslappnad lyx, med centralt läge nära Paris mest ikoniska sevärdheter, inklusive frukost, vin och mer

Vad kan vara bättre än att upptäcka Paris från Hotel d’Orsay som andas samma tidlösa elegans som staden? Den franska finessen sitter i väggarna som dekorerats med en imponerande konstsamling. Antik inredning blandas med lyxiga designmöbler och stilfulla tapeter med en dov färgpalett. Den efterlängtade hotellfrukosten får en helt ny mening under taket av glas där färskpressade juicer, Alain Milliat-sylt, bakverk och ett urval av mogna ostar och ekologiska produkter dukas upp - välkommen till en drömweekend.

Hotellets läge är perfekt för att strosa på Orsay Museum, beundra den vackra domen på Hôtel national des Invalides eller njuta av harmoniska promenader längs med Seine. Ett stenkast över floden hittar du stadens äldsta park Jardin des Tuileries, perfekt för en mysig picknick med franska godheter som kan följas med ett besök på Louvren intill. Sen kanske du vill vila fötterna en stund och ta en drink på den sofistikerade hotellbaren Honesty innan du får uppleva den genuina franska kokkonsten bland stadens imponerande restaurangscen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor