Elegant vistelse på Rivieran

Tiara Miramar Hotel Beach And Spa, Theoule sur Mer, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Garden View-rum

Prestige Sea View-rum

Antibes

Grasse

Cannes

Femstjärnigt hotell i en fiskeby på Rivieran, inkl. frukost, spaentré och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,25 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 15 EUR per dag, som betalas på plats (behöver ej reserveras).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt och elegant på ett hotell vid havet på Rivieran, inklusive frukost, spaentré och mer

  • Bildskönt på Franska rivieran: Detta femstjärniga, eleganta boutiquehotell ligger vackert inbäddat bland de dramatiska röda Esterelbergen i en av de mest privata delarna av den Franska rivieran. Här kan du se fram emot en vistelse med avkoppling i en vacker miljö med havet alldeles utanför.

  • Från provensalskt till tapas: Hotellet erbjuder en rad olika matmöjligheter med en restaurang som låter dig bjudas på gastronomiska upplevelser i provensalsk stil, blandat med tapasinfluenser och orientalisk matkonst. Vid stranden kan du äta lättare rätter på restaurang Moya eller i hotellets strandbar.

  • Koppla av på spaet: Hotellets spa inryms på två våningar och låter dig koppla av i en lyxig, väldoftande och elegant miljö, med naturliga mineraler som tema. Du kan välja på skräddarsydda behandlingar för både kropp och ansikte eller koppla av med turkiskt bad, bastu eller massage.

Faciliteter

- Spa
- Två restauranger
- Aktiviteter

Hitta hit


Hotellet ligger ungefär 40 minuters bilfärd från flygplatsen i Nice.
47 Avenue de Miramar, 06590 Théoule-sur-Mer, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor