Drömmig resort på Bali

The Royal Purnama, Ketewel, Bali, Indonesien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Jepun Jacuzzi-svit med trädgårdsutsikt

Jepun Jacuzzi-svit med trädgårdsutsikt

Jepun Jacuzzi-svit med trädgårdsutsikt

Jepun Jacuzzi-svit med trädgårdsutsikt

Jepun Jacuzzi-svit med trädgårdsutsikt

Jepun Jacuzzi-svit med trädgårdsutsikt

Jepun One Bedroom Pool-svit

Jepun One Bedroom Pool-svit

Jepun One Bedroom Pool-svit

Jepun One Bedroom Pool-svit

Njut av avkoppling på en exklusiv resort på sydöstra Bali, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -44% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Koppla av och njut på en exklusiv resort med oslagbar havsutsikt på sydöstra Bali, inklusive frukost, massage och mer

  • En rofylld oas vid havet: Långt från städernas buller och avgaser ligger den lyxiga resorten The Royal Purnama. Med Indiska oceanen som närmaste granne är det lätt att se solen gå ner över havet, äta något gott och koppla av. I någon av resortens sviter kan du bada i den privata jacuzzin eller poolen och bara ta dagen som den kommer.

  • Skäm bort dina smaklökar: På hotellområdet finns inte mindre än två restauranger som serverar balinesisk, asiatisk och kontinental mat med färsk fisk levererad från de lokala fiskarna som främsta specialitet. Varför inte ta en matlagningskurs med kocken för att lära dig tillaga de fantastiska rätterna själv.

  • Bli väl omhändertagen: På Black Sand Spa kan du passa på att njuta av traditionella balinesiska behandlingar, sitta i aromabastun eller koppla av i ett specialdesignat badkar. Personalen står redo att erbjuda allt från thaimassage, balinesisk massage och vattenterapi till olika typer av pedikyr och manikyr.

Faciliteter

- Restaurang, lounge och bar
- Spa
- Utomhuspool
- Privat pool eller jacuzzi
- Gym
- Utflykter

Hitta hit

The Royal Purnama ligger 16 kilometer utanför staden Ubud. Till flygplatsen Ngurah Rai International tar det uppskattningsvis 45 minuter med bil. 
Jl. Pantai Purnama, Purnama Beach, Sukawati 80582, Indonesien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor