Sagolikt beläget hotell på Koh Samui

The Kala Samui, Koh Samui, Thailand

Upp till -50% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Duplex Pool-villa

Duplex Pool-villa

Duplex Pool-villa

Duplex Pool-villa

Duplex Pool-villa

Duplex Pool-villa

Deluxe Seaview-rum

Deluxe Seaview-rum

Deluxe Seaview-rum

Deluxe Seaview-rum

Ett spahotell på en skogssluttning nära havet, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -50% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Vacker tillflyktsort med milsvid havsutsikt på Koh Samui, nära sandstranden och Chawengs uteliv, inklusive frukost, cocktails och extra förmåner vid längre vistelser

  • Ett rofyllt läge på paradisön: The Kala Samui Resort är vackert beläget på den thailändska paradisön Koh Samui. Här bor man i stora och stilrena rum och villor, som alla är försedda med balkong och erbjuder fantastisk utsikt över Thailandviken.

  • Glöm världen utanför på spaet: Hotellets härliga spa erbjuder rofyllda behandlingar som baseras på uråldriga thailändska metoder. Här kan både kropp och själ andas ut och samla ny energi medan man kopplar av på de bekväma behandlingsbäddarna ute på terrassen.

  • Avnjut lokala maträtter med havet som granne: Restaurangen serverar en smakrik fusionsmeny bestående av lokala och internationella rätter. Havsutsikten härifrån är milsvid och magnifik, oavsett om man sitter i matsalen eller utomhus under kokospalmerna.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Spa
- Infinitypool
- Strandklubb
- Matlagningslektioner
- Fiske, snorkling och kajakpaddling

Hitta hit

Till Samui flygplats är det ungefär 20-25 minuters bilfärd.
210/8 Moo 4, 84310 Chaweng Noi Beach, Ko Samui 84310, Thailand

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor