Charmigt boutiquehotell i centrala York

The Grange Hotel, York, England

The Grange Hotel

Premium-rum

York

The Grange Hotel

Standardrum

Här bor du i hjärtat av historiska York på ett anrikt 1800-talshotell, inklusive frukost och afternoon tea

När du besöker en historisk stad som York vill du bo på ett hotell som passar in i atmosfären. Du vill ha murgröna som klättrar upp på stenfasaden, stora klassiska porträtt med guldramar och en brasa som knastrar i en öppen spis. Det är precis vad du får när du bor på Grange Hotel!

Bara tio minuters promenad bort finns stadskärnan med restauranger, barer och butiker och andra upplevelser dränkta i spännande historia. Yorks stadskärna är omringad av medeltida murar - tänk dig Visby fast med brittisk känsla. Ha kameran i högsta hugg för att fånga det fina ögonblicket när solen går ner bakom muren. Med hotellet som din trygga och sköna bas kan du uppleva allt som York har att erbjuda. Missa inte heller Museum Gardens, afternoon tea på Bettys eller den majestätiska York Minister-katedralen.


Bra att veta
  • Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 10 GBP per dag, som betalas direkt på plats. Vänligen notera att parkeringsplatsen måste förbokas.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor