THB Reserva del Higuerón

Fuengirola, Spanien

Flyg ingår Flyg ingår

Boende på en modern och exklusiv fyrstjärnig resort i Fuengirola, inklusive frukost och middag

Eleganta Reserva del Higueron öppnade glasdörrarna 2012 och välkomnade nya internationella resenärer intresserade av hotellets boutique-stil, fridfulla spa och moderna lyx. Tack vare hotellets moderna bekvämligheter och interiör har det superläckra hotellet gjort Fuengirola till en populär destination.

Hotellet ligger i ett av Spaniens mest fashionabla områden på sydkusten och har allt du kan tänka dig. Rummen är stora, kontemporära och fyllda med underbara detaljer. Föreställ dig vita rum med citrongula detaljer eller vaser med liljor.

Nagomi Spa är en dröm i skiffer och krom med ultramoderna bekvämligheter där du både kan simma och äta. Maten är fantastisk med färska fisk- och skaldjursrätter från regionen samt modern medelhavsmat.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor