Thailändsk wellnessresort med havsutsikt

Amatara Resort and Wellness, Cape Panwa, Phuket, Thailand

Ocean View Pool-villa

Ocean View Pool-villa

Ocean View Pool-villa

Ocean View Pool-villa

Sea View-svit

Sea View-svit

Sea View-svit

Ocean Pavilion-rum

Femstjärnig sparesort med infinitypool, fina restauranger, hälsofokus och underbar havsutsikt, inklusive frukost, transfers och mer

Inbäddad i lummig grönska nära den vita stranden i Cape Panwa ligger denna värld av lyx. Amatara Resort and Wellness är ett väldesignat, modernt och femstjärnigt hotell med genomgående fokus på hälsa och välmående.

Börja dagen med en fräsch frukost på hälsorestaurangen The Retreat. Slå dig sedan ner på en solsäng vid infinitypoolen och se havet breda ut sig nedanför. Sedan är det kanske dags för ett yogapass, en tennismatch eller en skön spabehandling.

På eftermiddagen tar du en kort promenad till stranden och känner sanden mellan tårna. Idag blir det kanske ett dyk bland korallreven eller båttur till Phi Phi-öarna. På Phuket finns mycket att upptäcka. Kvällen avslutas med en god thailändsk middag på hotellets fina uteterrass.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor