Semester i paradiset på Samoa

Taumeasina Island Resort, Apia, Samoa

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

Deluxe Ocean View-rum

Deluxe Ocean View-rum

Ocean View- rum

Ocean View-rum

Upplev polynesisk kultur och natur med paradisboende på Samoa

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% hotel website price ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 oktober 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Exklusiv resort med spa, flera restauranger, pool och aktiviteter precis vid stranden på Samoa

  • Välkommen till paradiset: Om pudermjuka stränder, palmer och kristallklart vatten låter som något för dig har du hamnat rätt. På Taumeasina Island Resort bor du intill havskanten och på denna eleganta resort kan du underhålla dig med vattensporter, matlagningskurser och mycket mer.

  • Tid för avkoppling: Svep in dig i morgonrocken och besök hotellets exklusiva spa. Här kan du skämma bort dig själv med allt från Lomi Lomi Hawaiian Massage till en Tropical Island Body Polish. Kanske vill du simma några längder i poolen eller träna på hotellets gym innan du varvar ner i bastun.

  • Fem restauranger för alla smaker: Under din vistelse behöver du inte gå hungrig. Här finns allt från lokala till internationella smaker i både finare och mer avslappnade miljöer. Du kan även anordna en romantisk middag på stranden eller på din egen balkong.

Faciliteter

- Fem restauranger och barer
- Spa
- Gym
- Pool och bastu
- Vattensportcenter
- Tennisbana

Hitta hit

Den internationella flygplatsen ligger cirka 50 minuter bort med bil.
Matautu St, Apia, Samoa

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor