tarjousta

Tallinnan matkat

Kuvankauniissa Tallinnassa yhdistyvät historia ja nykyaika. Tallinnan matkat ovatkin suomalaisten suuressa suosiossa. Varaa seuraava TravelBird-lomasi lähelle!
Katso lisää:

Suomenlahden toisella puolella sijaitseva Viron pääkaupunki Tallinna on suomalaisten suosikkikohde ympäri vuoden. Eikä mikään ihme, sillä tämä Baltian helmi on yhdistelmä ainutlaatuista historiaa ja modernia elämäntyyliä.

Tallinna on suomalaisille erinomainen matkakohde jo sen helppouden vuoksi. Matka Tallinnaan kestää nimittäin vaivaiset kaksi tuntia, kun varaat edullisen laivamatkan Helsingistä. Lentäen matka eteläiseen naapurimaahamme on entistä nopeampi, ainoastaan puoli tuntia. Näin ollen suomalaisten on vaivatonta viettää lyhyt mutta nautinnollinen loma maagisen historiallisessa kaupunkimiljöössä. Tallinnan vanhakaupunki on kohteen tunnetuin nähtävyys ja ehdoton vetonaula. Paikan UNESCOn maailmanperintöluettelosta ansainnut vanhakaupunki on säilyttänyt keskiaikaisen rakenteensa, ja on siksi erityisen mielenkiintoinen kohde. Vanhassakaupungissa voi viettää helposti koko päivän kävellen upeita katuja, tehden ostoksia pienissä putiikeissa, nauttien ihanista herkuista lukuisissa kahviloissa ja tutkien paikallista elämänmenoa. Pakkaa siis hyvät kävelykengät mukaan ja lähde lähilomalle Tallinnaan! Tallinnan matkat on myös helppo yhdistää muiden Baltian matkakohteiden kanssa, sillä Tallinnasta on helppo jatkaa matkaa muihin kohteisiin esimerkiksi omalla autolla tai käyttämällä joukkoliikennevälineitä.

Monipuolinen Tallinna

Tämä kulttuuririkas matkakohde sopii jokaiselle suomalaiselle.

Kesä vai talvi, romanttinen matka vai perheloma? Kaikki käy! Tallinnassa löytyy tekemistä loman ajankohdasta ja tarkoituksesta riippumatta.

Vanhankaupungin sydämessä oleva näyttävä, goottityylinen Olevisten kirkko on yksi Tallinnan tunnetuimpia nähtävyyksiä. Tiesitkö, että aikoinaan se oli maailman korkein rakennus? Alueelta löytyy myös kaunis Raatihuoneentori, joka on pienen ikuisuuden ajan jo toiminut kohtaamis- ja markkinapaikkana. Tallinnan historiaa nostetaan esiin ajoittain pidettävillä keskiaikamarkkinoilla, ja kesäisin tori täyttyy erilaisista terasseista ja monipuolisista tapahtumista, kuten ulkoilmakonserteista. Talvisin torilla huokuu taianomainen joulun tunnelma, kun perinteiset joulumarkkinat avaavat ovensa miljoonille vierailijoille. Iltasanomien artikkelin mukaan Tallinna onkin suomalaisten ehdoton suosikkikohde jouluna.

Vanhakaupunki ei suinkaan ole ainut paikka, jossa voi nauttia upeasta kaupungista. Monipuolisuutensa vuoksi Tallinnan matkat voivat kohdistua niin ostosten tekemiseen, kulttuurin tutkimiseen, perheaktiviteetteihin kuin kylpylälomailuun. Suomalainen matkailija löytää Tallinnasta itselleen mieluisaa tekemistä koko matkan ajaksi — ja jos kaikkea ei ehdi tehdä kerralla, on vaivatonta lähteä lomalle uudestaan. Ostosten parissa päivä kuluu nopeasti, sillä Tallinnassa on lukuisia ostoskeskuksia ja myös ainutlaatuisia kivijalkakauppoja. Tallinnan teletorni on suosittu vierailukohde, sillä 175 metrinen torni on sekä Viron korkein torni että Tallinnan paras näköalapaikka! Mikäli tasaisen näköalapaikan sijasta haluat jännitystä ja elämyksiä matkaasi, on Balloon Tallinn ehdottomasti kokeilun arvoinen! Keväästä syksyyn ja hyvällä säällä suuri heliumpallo nostaa sinut 120 metrin korkeuteen ihailemaan Tallinnan upeita maisemia. Tämä kokemus on kerrassaan ainutlaatuinen, sillä samanlaisia heliumpalloja on maailmassa hyvin vähän.

Tallinnan matkat sopivat myös lapsiperheille, sillä kaupungista löytyy aktiviteetteja joka makuun. Voit viettää päivän esimerkiksi eläintarhassa tai Nõmmen seikkailupuistossa. Taibula-lelukauppa ja Nuku-nukkemuseo ovat erityisesti lapsille mukavia ja ikimuistoisia kokemuksia. Mikäli kuuma kesäpäivä yllättää, ovat Kalev Span vesipuisto ja Piritan uimaranta erinomaisia virkistäytymispaikkoja.

Hemmottelua ja herkkuja

Ihanan kylpyläpäivän jälkeen ruoka maistuu.

Tallinna on kylpylöiden ja ravintoloiden kaupunki.

Monet suomalaiset matkustavat Tallinnaan kylpylälomalle. Kaupunki onkin täynnä erilaisia kylpylöitä, joissa voit hemmotella itseäsi hieronnalla tai erilaisilla kasvo- ja kynsihoidoilla. Sauna ja allasosastot ovat myös kylpylöissä laadukkaat, joten voit palata lomalta rentoutuneena ja onnellisena.

Syöminen on iso osa loman onnistumista. Vanhankaupungin ympäristö on täynnä erilaisia ja Suomen hintatasoon verrattuna edullisia ravintoloita, ja etenkin kesällä tunnelmalliset terassit ovat suosittuja ruokapaikkoja. Iltasanomien artikkeli suosittelee kuitenkin kokeilemaan klassisten vaihtoehtojen sijasta Kalamajan alueen tarjontaa. Pohjois-Tallinnassa sijaitsevat vanhat teollisuusrakennukset on muutettu trendikkäiksi myymälöiksi, ravintoloiksi ja kahviloiksi, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla. Yhdistelmä vanhaa Tallinnaa ja urbaania sisustusta tekee alueesta modernin ja uudenlaisen ympäristön.

Lomailla voi monella tavalla

Tallinnaan voi mennä niin päiväksi kuin viikoksi.

Lyhyen etäisyytensä vuoksi Tallinnaan voi lähteä vaikka spontaanisti päiväreissulle.

Hotellimatka Tallinnaan takaa sen, että kaupungista saa mahdollisimman paljon iloa. Yöpyminen Tallinnassa on edullista Suomen hintatasoon peilaten ja vaihtoehtoja on lukemattomasti. Matkailija löytää helposti itselleen mieluisan Tallinna hotellipaketti -kokonaisuuden, joka mahdollistaa monipuolisen ja elämyksellisen lähiloman. Erilaiset matkatoimistot tarjoavat edulliset Tallinnan matkat. Hotellimatka Tallinnaan -tarjous onkin yksi suomalaisten toivotuin matkatoimistojen matkatarjous. Hotellipaketti Tallinnaan tarjoaa laadukkaan ja ainutlaatuisen irtioton arjesta. Ja mikä parasta, koska lomakohde on todella lähellä, jopa yksi yö riittää rentoutumiseen. Mikäli hotellissa on kylpylä, on pakettiin mahdollista yhdistää myös erilaiset kylpylähoidot. Kylpyläpaketit Tallinnassa ovat huomattavasti halvempia kuin Suomessa, joten kylpyläloma on kokemisen arvoinen elämys niin rahallisesti kuin nautinnollisesti. Myös Pärnun matkat vievät ihanien kylpylöiden luokse, joten jos olet vieraillut Tallinnassa jo useasti, voit lähteä tutustumaan tähän Viron toiseen kylpyläkaupunkiin.

Yöpymisen sijaan Tallinnassa voi viettää pelkästään päivän. Laivavuoroja Helsingin ja Tallinnan välillä on useita, joten matkakohteessa voi viettää juuri sen verran aikaa kuin haluaa. Tallinnan ydinkeskusta on niin kompakti, että jopa kuusi tuntia paikan päällä riittää taltuttamaan pienen matkakuumeen. Kaiken kaikkiaan Tallinna on kuitenkin niin kaunis ja viihtyisä kaupunki, että se kutsuu meidät suomalaiset luokseen yhä uudestaan ja uudestaan.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen