Ta tåget till tre italienska pärlor

Rom, Florens och Pisa, Italien

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Pnte Vecchio, Florens

Rom

Liberty-rum på Best Western Globus Roma

Fontana di Trevi, Rom

Rom

Colosseum, Rom

Toscana

Florens

Economy Dubbelrum på Hotel Basilea Florence

Economy Dubbelrum på Hotel Basilea Florence

Hotel Basilea Florence

Hotel Basilea Florence

Basilica di Santa Maria del Fiore, Florens

Giardino Boboli, Florens

Toscana

Pisa

Hotel Casa Betania Pisa

Classic-rum på Hotel Casa Betania Pisa

Hotel Casa Betania Pisa

Pisa

Upplev historia, gastronomi och kultur i Rom, Florens och Pisa med en vacker tågresa genom Italien, inklusive flyg, frukost och tågbiljetter

Följ med till landet där pizza är en gourmeträtt, siestas uppmuntras och historiska byggnader är vardagsmat - på denna tågresa genom Italien får du uppleva tre skatter på en och samma resa.

Första destinationen: Rom

Checka in på ditt hotell och ställ ner resväskan - nu väntar en natt i magiska Rom. Hotellets läge innebär att du enkelt kan ta dig till sevärdheter som Colosseum, Fontana di Trevi och Vatikanen. Staden är rik på vackra byggnader och imponerande parker så vi föreslår att du snörar på dig sköna promenadskor och upptäcker den italienska huvudstaden i din egen takt - gärna med en äkta gelato i handen. När hungern slår till erbjuder hotellet en trevlig restaurang och i närheten vimlar det av läckra tratterior.

Andra destinationen: Florens

Hoppa på tåget som tar dig till Florens på cirka en och en halv timme. Med två nätter här hinner du upptäcka mycket av stadens charm. Florens ligger omgivet av berg och romantiska dalar och är fylld med läckra restauranger, fina museer och charmiga torg. Njut av toskanska viner och knäpp vackra bilder på sevärdheter som Il Duomo, Santa Croce och Ponte Vecchio.

Tredje destinationen: Pisa

Nu är det dags att hoppa på tåget igen som denna gången tar dig till Pisa. Tåget susar fram genom Toscanas idylliska landskap och anländer på drygt en timme. Framme i Pisa checkar du in på nästa hotell som blir ditt hem den kommande natten. Här bor du bekvämt i en av Italiens äldsta städer som erbjuder mycket mer än det lutande tornet. Passa på att fylla resväskan med italienska delikatesser, se det vackra torget Piazza del Miracoli och slå dig ner i den botaniska trädgården. Efter en god natts sömn hoppar du på tåget tillbaka till Rom för en sista natt på Best Western Globus Roma innan du flyger hem, fylld med fina semesterminnen. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.