Oavsett var i vårt avlånga land du väljer att resa till blir upplevelsen alltid bättre med en minnesvärd hotellvistelse. Sverige har en otrolig mångfald i såväl natur som kultur och detta avspeglas såklart även i de många fantastiska svenska hotell du hittar hos oss på Secret Escapes.

Låt dig inspireras av storstadspulsen: Trots att Sveriges befolkning uppgår till knappt 10 miljoner personer har vi storstäder som utan problem kan mäta sig med de ute på kontinenten i fråga om kultur, restauranger och nöjen. Låna en cykel och trampa dig från uteställe till uteställe i avslappnade Malmö eller hoppa på en spårvagn med slutstation havet i dynamiska Göteborg. Kanske blir det ett besök i den kungliga huvudstaden som lotten faller på till slut? I så fall har du ett smörgåsbord av unika hotell att botanisera bland.

Kom iväg utan att resa bort: Ibland vill man bara komma bort från vardag och stress utan att behöva boka flyg. Då kan en staycation, eller hemester som det också kallas, vara ett bra alternativ. Havsbaden och spahotellen är perfekta destinationer för dig som är på jakt efter en stunds avkoppling och middag i kustnära miljö. Många av Sveriges populäraste spahotell ligger som ett pärlband från Strömstad i norr till Smygehuk i söder, men oavsett var man bor i landet behöver du sällan åka långt för att komma bort. Bästa tiden på året varierar om man uppskattar uppfriskande vinterbad eller ej.

Unika upplevelser bortanför huvudlederna: Nog för att det finns gott om unika hotell i de större städerna, men det är hotellen som sätter landsbygdsorter på kartan som verkar besitta en alldeles särskild dragningskraft. Oavsett om det handlar om högtflygande kulinariska utflykter i djupaste granskog eller avantgardistisk arkitektur på kalfjället, får de folk från när och fjärran att leta sig ut dit, på jakt efter upplevelser de inte kan finna någon annanstans.

Få mer inspiration på vårt magasin.

Aktuella kampanjer

Kommande kampanjer