Surf- och yogaretreat i Marocko

The Yogi Surfer, Tamghart, Marocko

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Surf- och yogaretreat i Marocko, med takterrass, restaurang och havsutsikt, strax norr om Agadir, inklusive helpension, surf- och yogalektioner och mer

Missa inte

The Yogi Surfer är beläget på en liten höjd ett stenkast från havet, med vacker utsikt över Taghazout-bukten. Längs med vattnet sträcker sig hela 15 kilometer av oförstörda sandstränder, där det finns ett stort antal internationellt erkända surfställen. I området hittar du även natursköna bananodlingar samt en golfbana. Här förväntas det vara ungefär 350 dagar med sol per år. En kort bilfärd söderut ligger det livliga Agadir, med sitt utbud av restauranger, barer och butiker samt hamnen, marinan, kasbahn och den charmiga strandpromenaden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor