Superhärlig havsutsikt och egen villa

Relais du Silence le Cise, Ault, Frankrike

Cayeux

Lodge Beau Site-villa

Lodge Beau Site-villa

Lodge Beau Site-villa

Lodge Beau Site-villa

Lodge Beau Site-villa

Lodge Beau Site-villa

Cayeux

Somme

Cayeux

Somme

Naturnära boende i den franska charmiga orten Ault, inklusive frukost, champagne, samt valbar middag

Till Relais du Silence le Cise åker du för att bara koppla av. Här bor du med det dova havsbruset i bakgrunden och kan ladda batterierna omgiven av ett fridfullt landskap.

Du vaknar upp till en superb frukost och kan sedan fortsätta dagen mätt och full av energi. Kanske sjunker du ner i den bubblande utomhusjacuzzin med blicken vilandes på det glittrande blå havet. Eller varför inte njuta en stund i den finska bastun? Passa sedan på att utforska orten Ault som är vackert belägen på klipporna vid havet. Bland annat kan du besöka det närliggande naturreservatet med många spännande fågelarter, eller ta en långpromenad längs Onival Beach. För den som vill hålla sig mer aktiv finns här kite surfing och hästridning.

Avsluta sedan dagen på hotellets restaurang, där du kan avnjuta havets läckerheter och ett gott glas vin. Med frisk havsluft i lungorna somnar du sedan gott och vaknar utvilad, redo för en ny dag.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor