Sunset View Club

San Miguel de Abona, Teneriffa

Smart boende i lägenhet för upp till fyra personer, med ett frukostpaket vid ankomsten

Sunset View Club är ett litet område beläget nära en magnifik golfbana på Teneriffas södra spets i Golf del Sur där du kan njuta av solen året runt - perfekt för en solsemester under vintern. Sunset View lever upp till sitt namn och har fantastisk panoramautsikt över den snötäckta Mount Teide-vulkanen och Atlanten, där solnedgångarna är lika spektakulära sommar som vinter.

Lägenheterna är inredda i en typiskt spansk stil, med vit fasad och privata balkonger samt vackra möbler i alla rum. Det är nära till både tennis- och squashbanor, windsurfing och scubadykning. Spela golf kan man göra på den närliggande PGA championship-banan, men vi rekommenderar att ni hyr en bil under er vistelse för att kunna utforska än större områden.

Vårt erbjudande gäller för minst tre nätters boende i en lägenhet för upp till fyra personer, med ett sovrum. Ett frukostpaket kommer finnas i din lägenhet vid ankomsten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor