Strandnära villor på sparesort i Thailand

Le Menara, Takua Pa, Thailand

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Grand Deluxerum

Grand Deluxerum

Grand Deluxerum

Grand Deluxerum

Garden-villa

Garden-villa

Garden-villa

Garden-villa

Garden-villa

Strandnära rum och villor vid Thailands västkust med spa och infinitypool, inklusive halvpension och extra förmåner

Den femstjärniga resorten Le Menara är belägen i Takua Pa, vid Bang Lut Beach i norra delen av Khao Lak. Resorten har influerats av enkelheten hos det lokala, nomadiska Morgan-folket och byggts med syftet att lyfta fram Takua Pas historiska arkitektur och kultur.

Här befinner du dig ett stenkast från den snövita sandstranden och det ändlösa, turkosblå havet. Vid infinitypoolen kan du sträcka ut dig på en av de bekväma solstolarna och bara göra ingenting under en hel dag. Vill du aktivera dig en aning har du tillgång till ett välutrustat gym och ett stort urval av sporter och aktiviteter, som kampsport, yoga och cykling. I hotellets rofyllda spa kan du även boka in dig för flera olika typer av välgörande behandlingar.

Hotellet är byggt i klassisk, sydthailändsk stil. Rummen och villorna är stilrena och rymliga, med högt i tak och försedda med balkong eller uteplats. På morgonen serveras en generös frukost, som du kan avnjuta medan du beundrar den fantastiska havsutsikten. Till lunch och middag erbjuder restaurangen regionala rätter samt färsk fisk och skaldjur. Missa inte att se hur månen reflekteras i poolen och havet efter mörkrets inbrott. Det är ytterligare en inspiration som kommer från Morgan-folket – de bygger traditionellt sett alltid sina hem vid vattnet, för att kunna betrakta månens gåtfulla spegelbild i havsytan om kvällen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor