Strandnära spahotell på Mallorca

Hotel Son Caliu Spa Oasis, Calvia, Mallorca, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum med delvis skymd havsutsikt

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Nyrenoverat spahotell med vackert strandläge nära Palmanova, inklusive frukost eller halvpension, spatillgång och mer

Den klassiska semesterön Mallorca visar upp sin bästa sida på fyrstjärniga Son Caliu Spa Oasis, som ligger mellan den exklusiva hamnen Puerto Portals och badorten Palmanova. Hotellet är omringat av grönska och det fina poolområdet blir säkert ett favorittillhåll, men du behöver inte gå många meter för att ta dig till den stora spa-anläggningen och stranden.

Du bor bekvämt i ett nyrenoverat rum som är stilfullt inrett i ljusa färger och har en balkong eller terrass. Koppla av med sol, bad och ljuvliga spabehandlingar eller fyll dagarna med golf på de närliggande banorna (hotellet har många bra erbjudanden på alla Mallorcas golfbanor) eller några av de många aktiviteter som erbjuds på hotellet, som yoga, tennis och sportdykning. Hotellet har även ett cykelcenter där man kan hyra cyklar och upptäcka den kringliggande naturen. Sedan sitter det bra med en bit mat på hotellets trevliga bufférestaurang med utsikt över trädgården och havet. Om man vill fortsätta kvällen bjuder hotellet på musikunderhållning och lyxiga drinkar i den eleganta cocktailbaren.

Missa inte

  • Lapa sol vid poolkanten eller stranden
  • Det vackra läget nära havet och livliga Palmanova
  • Slappa i det stora spaet som erbjuder allt från hydroterapi till yogaklasser

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor