Strandnära lägenheter på norra Mallorca

Fergus Club Vell Mari, Can Picafort, Mallorca, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Strandnära resort med spa på norra Mallorca, med bra cykelvägar samt stort utbud av sporter och aktiviteter, med all-inclusive, en flaska vin och mer

Mallorca är en riktig pärla och hit kan man åka nästan hur många gånger som helst utan att tröttna. Här finns verkligen något för alla smaker, från Palmas charmanta citypuls till mjuka sandstränder, vacker natur och spännande kulturella sevärdheter. Dessutom gör det milda klimatet att Mallorca är ett resmål som lockar oss nordbor året runt. Ofta kan det faktiskt vara ganska skönt att åka hit utanför högsäsongen, för att få njuta av vistelsen i lugn och ro.

På Mallorcas nordöstkust, i den lilla staden Can Picafort strax söder om Alcudia, ligger Fergus Club Vell Mari. Hotellet erbjuder rymliga och bekväma lägenheter, som är smakfullt inredda och försedda med privat balkong eller terrass. Du befinner dig bara en kort promenad från stranden och boendet är vackert inramat av grönskande pinjeträd. Det finns pooler inomhus och utomhus samt ett spa där du kan koppla av med bastu och massage.

Can Picafort är känt för sina fina cykelstråk, varav flera utgår direkt från hotellet. Du hittar även ett välutrustat gym på området, samt faciliteter för bland annat tennis och paddeltennis. Dessutom har du möjlighet att prova på ett brett utbud av vattensporter, till exempel vindsurfing och segling. Hotellets restaurang serverar frukost, lunch och middag. Här finns även tre barer, där du kan luta dig tillbaka med en drink och något litet att äta.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor