Strandnära idyll på vackra Korcula

Aminess Lume Hotel, Korcula, Kroatien

Double Balcony Sea View-rum

Double Balcony Sea View-rum

Double Balcony Sea View-rum

Drömsk vistelse på den kroatiska ön Korčula, inkl. halvpension 

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -20% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,20 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Parkerning finns tillgänglig utan extra kostnad. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 8 augusti 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En idyllisk vistelse på en ö i Dalmatiens skärgård, med havsutsikt och närhet till stranden, inklusive halvpension

Rum

Vakna upp från en god natts sömn i de bekväma och ljusa rummen. Från din balkong har du utsikt över det magiska blåskimrande havet.

Faciliteter:

- Luftkonditionering
- Klimatkontroll
- LCD-TV
- Telefon
- Hårtork
- Minibar
- Wi-Fi

Mat

Avnjut dagens alla måltider tillsammans med en utsikt över bukten. Alla maträtter är tillagade på lokala råvaror, varför inte njuta av en lunch på terassen bland citrusträd eller en middag i solnedgången med ett glas lokalt Pošip-vin som pricken över i:et efter en dag av utforskande.

Läge


Aminess Lume Hotel ligger beläget i södra Dalmatien på ön Korčula med bara tre meter till havet. Är du sugen på att utforska bylivet så följ bara strandpromenaden till centrala Brna, eller åk på utflykt till Smokvica, bara fem kilometer bort. Vattensporter, vindsurfing och dykning är väldigt populära aktiviteter och lättillgängliga här, så varför inte testa något nytt på semestern. Från flygplatsen i Dubrovnik är det en resa på cirka tre timmar ut till ön Korcula och hotellet. 
Aminess Lume, Smokvica, Otok Korčula, Kroatien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor