Strandnära hotell i Halkidiki

Alexander the Great Beach Hotel, Kryopigi, Grekland

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Double Sea View-rum

Superior Sea View-rum

Double Sea View-rum

Double Sea View-rum

Hotell vid stranden i Halkidiki, med pool, restaurang och aktiviteter samt bra läge för utflykter, inklusive halvpension

Missa inte

Alexander the Great Beach Hotel är beläget vid havet på halvön Kassandra i Halkidiki, som är känd för sina långsträckta vita sandstränder och vacker natur, men även för ett stort utbud av restauranger, barer, diskotek och annat uteliv. Här kan du bland annat koppla av med sol och bad, vandra i bergen och njuta av traditionella specialiteter på någon av regionens alla mysiga tavernor. Ett annat tips är att besöka städer och byar i närheten, som till exempel de autentiska byarna Skioni och Siviri eller det kosmopolitiska och mångsidiga Thessaloniki, som är Greklands näst största stad.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor