Strandnära boende på sagolika Sardinien

Casteldoria Mare, Valledoria, Sardinien, Italien

Deluxe Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum

Fyrstjärnigt hotell med härligt läge vid stranden i Valledoria, med pool, restaurang, bar och utsikt över havet, inklusive helpension

Missa inte

Casteldoria Mare har ett härligt strandnära läge i den lilla badorten Valledoria på Sardinien. Den långa sandstranden ligger precis utanför dörren och inbjuder till många härliga stunder i solen. Läget är idealiskt för att besöka flera av öns många sevärdheter. Bara några kilometer från hotellet ligger den lilla staden Castelsardo som är en riktig pärla i området — känd för sin medeltida borg och sina vackra kyrkor. Promenera i de pittoreska gränderna och stanna till för en bit mat på en rustik trattoria medan du njuter av den romantiska atmosfären.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor